Mat och dryck

För att erbjuda en bra upplevelse krävs naturligtvis en bra produkt. Ett brett utbud. Variation. En högkvalitativ råvara. Personlig service. Kunnande och kompetens. Vi fokuserar på utvalda, svenska och/eller ekologiska kvalitativa råvaror. Ofta närproducerade från småskaliga gårdar. Lika självklart är det att vi serverar MSC-märkt* fisk och skaldjur och att vi följer världsnaturfondens lista för att undvika överfiske av vissa arter. Eller att vi bara serverar svensk kyckling i alla våra restauranger.

Till lunch dukar vi upp en härlig buffé med tre olika varma rätter. Husmanskost, vegetariskt och spännande rätter med exotiska influenser – allt lagas här, med högkvalitativa råvaror och en stor portion passion för mat.

Till de varma rätterna serveras hembakat bröd med flera tillbehör, goda och ofta närproducerade grönsaker och sallader. Allt för att skapa mervärde av ert möte och deltagarna ska få inspiration och ork hela dagen.

Vid fikapauserna dukar vi upp både nyttigheter och godsaker för att alla gäster ska kunna välja sin favorit.